Bodegas Ruiz Torres

groot geel en bruin gebouw met zuilen en een fontein in cácerestwee mensen oogsten druiven bij bodegas ruiz torres in Cáceres en rapen een kist druiven opwijnproeverij in Bodegas Ruiz Torres, lange tafel met veel glazen en kaasporties met veel mensen eromheen.reclame promotie wijnhuizen Ruiz Torres foto van de gevel van de wijnmakerij en flessen wijn met zwarte achtergrond

BODEGAS RUIZ TORRES IN EXTREMADURA BEZOEKEN | WIJNTOERISME

Bodega Ruiz Torres, Wijnhuis gelegen in een spectaculaire omgeving, binnen het Villuercas-Ibores-Jara Geopark midden in de natuur op slechts enkele minuten van het fascinerende klooster van Guadalupe.
Laat u meeslepen door een ervaring met geschiedenis, natuur en het proeven van onze wijnen met lokale producten, als u van wijn houdt, BEZOEK ONS!
Lees verder >

BEKROONDE WIJNEN D.O. RIBERA DEL GUADIANA

Wij zijn een familie wijnhuis, dat wijnen produceert sinds 1870, waarschijnlijk een van de oudste wijnhuizen in Extremadura, momenteel gerund door de vierde generatie, met 140 hectare wijngaard zelf, onze wijnen zijn erkend in grote nationale en internationale wedstrijden.

 

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.