Bodegas Solana de Ramirez

Gevel van Bodegas Solana de Ramírez Ruiz in ábalos, la Rioja. Bakstenen muren en letters in gouden kleur boven de toegangsdeur.Vrouw drinkt een glas wijn tussen de wijngaarden van Bodegas Solana de Ramírez Ruiz, met een rood t-shirt van het wijnhuis. De familie van Bodegas Solana de Ramírez Ruiz poseert voor enkele vaten met een glas wijn in de hand.Wijnproeverij bij Bodegas Solana de Ramírez Ruiz in Ábalos la Rioja. Vrouw leidt de proeverij en assistenten luisteren aandachtig.

BODEGAS SOLANA DE RAMIREZ BEZOEKEN IN ÁBALOS [LA RIOJA]

Bij Bodegas Solana de Ramírez weten we dat een goede wijn voortkomt uit de zorgvuldige verzorging van de wijngaarden. Daarom cultiveert onze familie al generaties lang onze eigen wijngaarden in Ábalos. Momenteel hebben we 60 hectare eigen wijngaarden, waarmee we lokaal verbouwde wijnen van de hoogste kwaliteit produceren die de unieke kenmerken van het land weerspiegelen en een ongeëvenaard smakenpalet creëren. 
Lees verder >

WIJNTOERISME 

Als wijnliefhebbers nodigen we je uit om ons te bezoeken en je samen met ons onder te dompelen in de wereld van wijn. Leer meer over het wijnmaakproces rechtstreeks van de familie zelf terwijl je jezelf onderdompelt in de wijnmakerij en geniet van een selectie van onze wijnen vergezeld van een klein aperitief uit La Rioja. We bieden ook andere, exclusievere ervaringen zoals bezoeken aan wijngaarden, speciale proeverijen... We passen ons zoveel mogelijk aan je wensen aan, dus aarzel niet om contact met ons op te nemen voor meer informatie. 

"We zijn een familie wijnhuis en we houden van ons werk, aarzel niet om ons te bezoeken en deel met ons unieke ervaringen rond de wereld van wijn"

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.