Bodegas y Viñedos Mainetes

Aperitief met druiven, vijgen en wijn bij Bodegas Mainetes in de open luchtDruiven in Sacas Bodegas Mainetes Toegang tot de wijnmakerij en glas wijn  Groene wijngaarden en wijnmakerijgebouw op de achtergrond Bodegas y Viñedos MainetesBodegas y Viñedos MainetesBodegas y Viñedos MainetesBodegas y Viñedos Mainetes

HOTEL-SPA WIJNTOERISME MAINETES [ALBACETE]

In het hart van de wijn. Als er een plaats is waar wijn geboren zou willen worden, zou het in Mainetes zijn.
Lees verder >
 
Wij hebben altijd van de natuur gehouden en van het leven er middenin. Ons project is geboren uit het land, uit de wijnstok, omdat we vonden dat we met u moesten delen wat onze dagen vulde. Wij kozen voor de wijngaardsite, die wij hebben zien groeien sinds hij werd aangeplant, een unieke omgeving voor wijn- en natuurliefhebbers. 

Omringd door wijngaarden, het licht en het landschap, de zuivere lucht. Adem, je bent in Mainetes.
Vriendelijke en gastvrije sfeer, kleine en prachtige details die het verschil maken. 

BEZOEK DE WIJNMAKERIJ, DE WIJNGAARD EN HET WIJNMUSEUM

Duik in het hart van een wijnhuis, wandel door de wijngaard, bezoek de wijnmakerij, leer uit de eerste hand over het wijnbereidingsproces. Wij willen dat u in ons museum de geschiedenis van de wijn leert kennen, dat u alle details van de wijnstokcyclus en het wijnbereidingsproces leert kennen. Leer hoe u een wijn moet interpreteren vanaf het moment dat hij in het glas wordt geserveerd, de kleur, de geur en de smaak.

ONTDEK DE WIJNGAARD IN ELK SEIZOEN

Drink een glas van onze wijn in elke maand in Bodegas Mainetes, ons eerste grote project. Op kalksteengrond, met een continentaal klimaat, plantten we de eerste wijnstokken, dromend van wat nu werkelijkheid is: 50 hectare wijngaarden, biologisch, lage productie die zorgen voor een productie van buitengewone wijnen.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Shop

Minder zien
Belangrijk! Vergeet niet aan te geven dat je contact met ons opneemt via Enoturismo Spanje.