Pago de Larrea

Rivier in de Ciego en wijngaarden Rioja AlavesaWijnproeverij bij de Ciego Pago de Larrea wijnhuisWijntoerisme bij de Pago de Larrea el Ciego-wijnmakerij in Rioja AlavesaTafel met flessen wijn en glazen voor wijnproeverij bij Pago de Larrea el Ciego Winery

BEZOEK EEN FAMILIE WIJNHUIS IN ELCIEGO 

Het wijnhuis Pago de Larrea is opgericht door Luis Javier Larrea, een wijnhandelaar die zijn kennis en geheimen voor het maken van goede wijn aan zijn familie heeft doorgegeven. Elk van de leden, verenigd door hetzelfde enthousiasme, voeren hun taken uit, die beginnen met de zorg voor de 50.000 wijnstokken die de familiewijngaard vormen.

Lees verder >

ZORG, ENTHOUSIASME EN TRADITIE

Bij Pago de Larrea, is alles een familie aangelegenheid. Van het verzorgen van de wijnstokken tot het maken van de wijn. Passie voor wat goed gedaan is, passie voor wijn. Passie voor La Romañíguez, de wijngaard die alle geheimen in zich draagt van Caecus, de wijn die we maken bij Pago de Larrea. Passie voor kwaliteit, voor excellentie. Passie voor Elciego, het land waar ons fruit is geboren. Passie voor Rioja, de perfecte omgeving om een spannende droom te beleven... En het is vooral een kwestie van zorg, enthousiasme en traditie.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.