13 de Octubre 2022

Familie wijntoerisme in Galicia

4 BESTE WIJNHUIZEN OM TE BEZOEKEN MET KINDEREN IN GALICIË [LIJST 2024]

Onderstaand bevelen wij 5 wijnhuizen aan om te bezoeken in Galicië met kinderen of familie, meer bepaald in Ribeira Sacra, Ribeiro en Rías Baixas, u kunt er genieten van veel verschillende wijntoeristische activiteiten en ervaringen en ontdekken hoe de teelt van de wijnstok in Galicië gebeurt en de bakermat van de Heroïsche wijnbouw ontdekken.
Als u op zoek bent naar andere wijnhuizen om te bezoeken in Galicië of andere gebieden van Spanje maak dan gebruik van onze wijnhuizen zoekmachine en verdiep u in de wijncultuur.

Als u een van de volgende wijnhuizen kiest, geef dan aan dat u contact met hen opneemt via Enoturismo Spain en zij zullen u bijzonder goed behandelen.

Bodega Viña Mezquita

Zijn wijngaarden op terrassen op de noordelijke helling van de rivier de Sil laten u niet onverschillig.

 

LOCATIE

San Xillao de Lobios, Lugo

MEER INFORMATIE

Bodegas Val da Lenda

Heroïsche wijnbouw als teken van identiteit.

 

LOCATIE

Cantón, Lugo

MEER INFORMATIE

Cuñas Davia

Familiebedrijf gebaseerd op een wijnmakerij en wijngaard uit de 12e

 

LOCATIE

Ourense

MEER INFORMATIE

Bodega Malcavada

Malcavada is de droom van mijn vader, Antonio, een ondernemer met een innovatieve geest. Zijn passie voor de wijnen van Ribeira Sacra was zo intens dat wij door zijn enthousiasme zijn besmet.

 

LOCATIE

Rosende, Lugo

ONTDEK MEER WIJNHUIZEN

Als u andere wijnhuizen wilt ontdekken om tebezoeken in Spanje, ,gebruik dan onze zoekmachine voor wijnhuizen of consulteer enkele van onze lijsten met wijnhuizen die we hebben opgesteld om uw beslissing gemakkelijker te maken.

Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.