Bodega Cosecheros

BEZOEK BODEGA COSECHEROS DE OLITE WIJNHUIS IN NAVARRA

Ons bestaan begint in 1913, toen een groep wijnbouwers uit Olite besloot een van de eerste coöperaties in Navarra en Spanje op te richten. Enkele jaren eerder hadden zij de plaatselijke wijnbouwersbond opgericht, die hard werkte aan de wederopbouw van hun wijngaarden, die door de druifluisplaag waren verwoest, en hun vastberadenheid wilde hen een stap verder brengen.

Lees verder >

MODERNITEIT EN TRADITIE 

Met passie en toewijding hebben vijf generaties elkaar opgevolgd, door hun wijnstokken met zorg te cultiveren en wijnen te produceren die een echte weerspiegeling zijn van hun volk en hun land. De oorspronkelijke wijnmakerij is nog steeds bewaard gebleven, met die authentieke smaak van de betonnen tanks, en herbergt nu, naast het feit dat ze nog steeds in gebruik is, een museum. Maar ze zijn ook in staat geweest om bij de tijd te blijven en hebben de faciliteiten aangevuld met een nieuw gebouw, dat in de jaren 2000 is bijgebouwd en dat is uitgerust met de modernste technologie.

ER IS NIEMAND DIE HET LAND MEER RESPECTEERT DAN DEGENE DIE HET CULTIVEERT

Cosecheros de Olite vertegenwoordigt de erfenis van de mensen van Olite die werken voor hun land. Met die waarde van gezamenlijk werk, goed gedaan, met zorg en detail, vakmanschap. Verbonden met de wijngaard en per definitie duurzaam: er is niemand die het land meer respecteert dan zij die het bewerken. En natuurlijk streven we er elke dag naar om wijnen aan te bieden die authentiek en lekker zijn en ideaal voor elke gelegenheid.

Geurige, frisse witte wijnen, fruitige rosés, rode wijnen met pit en karakter

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt, dan zal het wijnhuis u een aardigheidje geven.