Bodega Ernesto del Palacio

Wijn D.O. Toro, Bodegas Ernesto del Palacio, vijf flessen op een stuk steen.Voorgevel van Bodegas Ernesto del Palacio, pastelkleurig met kolommen en uitkragend dak bij de ingang Ondergrondse wijnkelder in Valladolid Bodegas Ernesto del Palacio wijntoerismeBodegas Ernesto del Palacio wijngaarden met groene kleur en stenen vloer

BEZOEK HET ONDERGRONDSE WIJNHUIS ERNESTO DEL PALACIO | VALLADOLID

De duizend jaar oude ondergrondse wijnhuis van Ernesto del Palacio bevindt zich in het wijnbouwersstadje San Román de Hornija, gemeente gelegen in het westen van de provincie Valladolid, grenzend aan Toro, in de provincie Zamora. San Román wordt gevormd door twee valleien tussen de rivieren Bajóz en Hornija, beide zijrivieren van de Duero.

Lees verder >

300 JAAR GESCHIEDENIS  

San Román de Hornija is een land van wijnen, de teelt van wijnstokken heeft zich vermenigvuldigd en de wijnen geven veel stof tot praten in deze gemeente die is opgenomen in de Oorsprongsbenaming Toro. Het project van het wijnhuis Ernesto del Palacio is begonnen met het enthousiasme van een boerenfamilie om kwaliteitswijnen te produceren met druiven uit hun eigen wijngaarden, verzorgd met alle zorg, vasthoudendheid en ervaring die al meer dan 300 jaar van vader op zoon wordt doorgegeven. Bodegas Ernesto del Palacio is een droom en een doel. Het is 300 jaar geschiedenis en de wens om terug te keren naar het wijnhuis, om een ervaring te creëren, om te verbeteren wat we zijn.
Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.