Bodega Legaris

Ingang van Bodegas Legaris in Ribera del Duero, een gebouw met een avant-gardistisch en modern ontwerp in wit met warme verlichting en een lage hoogte met rechthoekige vormen. Uitzichtpunt Bodegas Legaris in Ribera del Duero, uitzicht over de wijngaarden vanaf het terras van het wijnhuis.Inkomhal voor wijntoeristische bezoeken aan Bodegas Legaris in Ribera del DueroProeflokaal van Bodegas Legaris in Ribera del Duero, houten tafel met glazen en flessen wijn erop en muren versierd met flessenrekken.

LEGARIS WIJNHUIS BEZOEKEN [RIBERA DEL DUERO]

Legaris is een van de toonaangevende wijnhuizen in de D.O. Ribera del Duero, die unieke wijnen van rust aanbiedt, gemaakt van verschillende percelen wijngaarden gelegen in dorpen met verschillende klimaten. De oorsprong van de wijnen, de grote rijkdom en verscheidenheid van de bodems, kwaliteitsgrondstoffen en een respectvolle wijnbereiding hebben ervoor gezorgd dat de wijnen van Legaris het unieke karakter van het gebied uitdrukken en verheerlijken. 
 
De weerspiegeling van de landschappen en microklimaten van de regio...
 
Legaris werd in 1999 geboren in de D.O. Ribera del Duero als een wijnbouwproject waarvan de filosofie ligt in het maken van wijnen die de verschillende landschappen en microklimaten van de dorpen in de regio weerspiegelen.

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.