Bodega Vionta

Wijnproeven in Rías Baixas Galicia in Bodegas ViontaLandschap van Bodegas Vionta met de riviermonding op de achtergrondBodegas Vionta wijngaarden in Rias BaixasBodegas Vionta wijnbar terras in Rías BaixasInterieur van Bodegas Vionta in Rías Baixas Evenementen bij Bodegas Vionta Galicië

BODEGAS VIONTA BEZOEKEN [RÍAS BAIXAS]

Bodegas Vionta werd opgericht in 2013 en is er trots op dat het enkele van de beste albariños in de Rías Baixas maakt. Na tien jaar op de heuvels van het stadje Meaño en badend in de Ría de Arousa, is het wijnhuis versmolten met het landschap van het gebied. Vionta heeft Albariño de plaats gegeven die het verdient, door vrolijke en zorgeloze wijnen te maken, maar ook wijnen met een zeer hoge complexiteit in de mond. Het vochtige klimaat van de Rías Baixas combineert met zanderige en minerale bodems om een vleugje zout aan onze wijnen te geven.
Lees verder >
 
Vandaag de dag wordt onze Vionta Albariño voortdurend bekroond, waaronder die van beste Albariño ter wereld. Om het begin van ons tweede decennium samen te vieren, heeft Bodegas Vionta bovendien een nieuwe wijn geproduceerd: Bosque de Fuscallo. Een eerbetoon aan Galicië, wijn, zee en hout voor altijd verenigd.
 
Onze toewijding om te produceren met de rassen met meer persoonlijkheid van Galicië, heeft ons ook geleid tot de productie van onze Vionta Godello, die onder de paraplu van de D.O. Monterrei verrast met zijn brede scala aan aroma's en nuances.

WIJNTOERISME IN GALICIA

We nodigen je uit om uit de eerste hand kennis te maken met het verwerkingsproces van onze Albariño, van de wijngaard tot het proeven. We combineren traditie, cultuur en lokale gastronomie in een unieke omgeving.
Kom en ontdek onze rondleidingen, je zult de essentie van de Rías Baixas ervaren:
  • Traditioneel bezoekmet proeverij van 3 wijnen, plus welkomstdrankje.
  • Visita Bezoek Galicia Cheese Lovers met proeverij van 3 wijnen en 3 Galicische kazen, plus welkomstdrankje.
  • Bezoek en Conserveira met proeverij van 3 wijnen en 3 Galicische conserven, plus welkomstdrankje.
  • Exclusief privébezoek aan het Wijnhuis Op maat gemaakt volgens uw behoeften

EVENEMENTEN EN FEESTEN

Vier je speciale evenement in een unieke omgeving met een spectaculair uitzicht over de Arousa riviermonding. We organiseren allerlei soorten evenementen en feesten, zowel voor particulieren als voor bedrijven.
 
Naast de prachtige natuurlijke omgeving waarin we ons bevinden, beschikken we over ruime zalen en onze eigen volledig gerenoveerde keuken, waardoor we een ideale plek zijn voor elk soort evenement. Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We zijn gespecialiseerd in professionele evenementen (MICE) met een capaciteit van 300 personen en bruiloften/familiefeesten.

Minder zien
Belangrijk! Vergeet niet aan te geven dat je contact met ons opneemt via Enoturismo Spanje.