Bodegas David Moreno

BEZOEK BODEGAS DAVID MORENO WIJNHUIS IN LA RIOJA

Bodegas David Moreno is ondenkbaar zonder wijntoerisme. Vanaf het begin was het al een wijnhuis dat openstond voor bezoekers op doorreis in de streek. Daarom is het wijnhuis gegroeid, altijd op zoek naar comfort en toegankelijkheid voor alle mensen en behoeften.

Lees verder >

Een uitstekende locatie, dicht bij de wijngaarden waar u ook volop kunt genieten. Altijd omringd door de natuur om het publiek op de meest aangename manier te ontvangen. Jaar na jaar heeft het wijnhuis zich aangepast en is het meegegroeid met de groei van de sector. Professioneler worden en voldoen aan de eisen van een steeds overvloediger publiek.

Daarom beschikt het wijnhuis over een team dat perfect is aangepast om de bezoekers alles te bieden wat zij nodig hebben. Zonder de essentie van het begin uit het oog te verliezen, door vriendelijkheid en nabijheid te tonen. Laat de bezoeker zich als een lid van de familie voelen. Dit is een van de stelregels van de bodega.

Na meer dan 30 jaar van groei en aanpassing worden wij beschouwd als pioniers in deze discipline, omdat wij vanaf het begin verder wisten te kijken en te voldoen aan de eisen van de verschillende bezoekers. Rondleidingen door de wijnmakerij of in de wijngaarden zelf, een winkel waarin allerlei streekproducten worden uitgestald, proeverijen... en zelfs een restaurant.

Het is voor de wijnmakerij van groot belang dat elke bezoeker een onvergetelijke ervaring beleeft, zodat hij altijd een prettige herinnering heeft aan ons en aan de persoonlijke en nauwe behandeling van het team. Ook van het soort wijntoerisme. De unieke ervaringen die in de wijngaarden worden beleefd, de traditionele Riojaanse gastronomie en de zorg waarmee de producten worden behandeld en elk gerecht wordt bereid; evenals het respect voor de cultuur van het gebied: El Valle de la Lengua, de Bakermat van het Castiliaans.

PREMIUM WIJNTOERISME IN LA RIOJA

Premium wijntoerisme vanwege de manier van genieten van de natuur in een geprivilegieerde omgeving. U kunt genieten van een picknick in de groene zones van het wijnhuis of van een privélunch "Aan de voet van de wijngaard" in onze wijngaard. Of wandelen tussen de 3 wijngaardwachters in Badarán. De schoonheid van het gebied in al zijn vormen aanschouwen. Een ervaring voor alle zintuigen. Een luxueuze verbinding met wat dichtbij is. Maar ook een familie wijntoerisme, waar kinderen van alle leeftijden welkom zijn en kunnen genieten van activiteiten ontworpen voor hen om te genieten en te leren, en een Vincana te maken.

ORGANISATIE VAN BRUILOFTEN, COMMUNIES EN EVENEMENTEN

In de loop der jaren is ook onze belangstelling voor uitdagingen en onze smaak voor het aanbieden van andere soorten diensten gegroeid, zodat wij, gebruikmakend van de faciliteiten waarover wij beschikken, ons hebben gespecialiseerd in de wereld van sociale en bedrijfsevenementen. Zoals bruiloften, communies, prive vieringen...

WIJN CLUB

Om aan de verschillende behoeften van onze bezoekers tegemoet te komen, hebben wij de Wijnclub in het leven geroepen. Alle leden beschikken over hun eigen vaten, een ruimte om hun wijn te laten rusten en de mogelijkheid om hun eigen wijn "ter plaatse" te proeven wanneer zij dat wensen, en tevens gebruik te maken van de faciliteiten die de wijnmakerij voor dit doel heeft ingericht. Dit is een van de grote attracties voor klanten die jaar na jaar groeien en zeer trouw zijn aan het huis. Een andere manier om te genieten van het gezelschap van familie en vrienden, gecombineerd met de wereld van de wijn, die een zeer actieve rol speelt.

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain kontakt opneemt