Bodegas Faelo

Entree van Bodegas Faelo in Alicante, gebouw omringd door arbole s en palmbomen en blauwe lucht.Entree van Bodegas Faelo in Alicante met een vat en vegetatie.Vatenkamer Bodegas Faelo met rode muren en vaten aan de zijkanten.Stalen tanks Bodegas FaeloWijnproeverij en typische producten in Alicante Bodegas FaeloEvenement met Food Truck in Alicante Bodegas Faelo

BODEGAS FAELO (ALICANTE)

Bodegas Faelo. Het vertegenwoordigt de vierde generatie ambachtelijke wijnmakers uit Matola, in het district Elche, in het zuiden van de P.D.O. Alicante-Spanje, een regio met een rijke wijnbouwgeschiedenis.

Tot het jaar 2000 werden de wijnen in bulk verkocht, zonder botteling in de Casa-Bodega. Jaime Soto, de eigenaar van Bodegas Faelo, besloot in samenwerking met zijn vader om traditie en technologische innovaties in de wijnproductie samen te voegen. Zo werd de essentie van het wijnhuis geboren: "Bodegas Faelo Viticultura Seleccionada".
 
Als wijnboeren eren we de omgeving en haar tradities en omarmen we biodynamische en geselecteerde wijnbouw. Onze wijngaarden (bodem en wijnstokken) worden op natuurlijke wijze verzorgd, waardoor producten ontstaan die in harmonie zijn met de natuur. Elk wijnjaar produceert unieke wijnen met een beperkt aantal genummerde flessen.
Lees verder >

WIJNTOERISME IN ELCHE

Wijnproeverij Bezoek

Geniet van een unieke ervaring in onze wijnmakerij, ontdek de wijntraditie en proef onze verschillende wijnen. 

Inclusief
  • Rondleiding door het wijnhuis: Opa Rafael's wijnmakerij, Oude wijnpers, Wijngaarden, Fermentatie kamer, Vatenkamer.
  • Proeverij van 4 wijnen: Wit, rosé, rood en zoet.
  • Individueel bord met lokale producten: hartige en plantaardige taarten, droge worst, kazen, zelfgebakken brood met olijfolie, vijgen-dadelbrood.

Prijs: 18€ per persoon

Duur: 1u 30min

Tapas en Wijn Gastronomische Ervaring

Eersteklas ervaring om de typische tapas van Alicante te proeven, bereid met ambachtelijke producten van de Costa Blanca.

Inclusief
  • Rondleiding door het wijnhuis: Opa Rafael's wijnmakerij, Oude wijnpers, Wijngaarden, Fermentatie hal, Vatenkamer.
  • Proeverij van 5 wijnen: Wit, rosé, jong rood, crianza rood en zoet.
  • Proeverij voor elke bezoeker:
    • 2 canapés met handgemaakte producten
    • Individueel bord met lokale producten: hartige en plantaardige taarten, droge worst, kazen, zelfgebakken brood met olijfolie, warme vleespastei, dessert: vijgen-dadel-abrikozenbrood.
Prijs: 28€ per persoon

Duur: 2 uur
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.