Bodegas Martínez Alesanco

Exterieur en gebouw van Bodegas Martínez Alesanco. Interieur ingang van Bodegas Martínez Alesanco Wijnbar.Wijngaarden Bodegas Martínez Alesanco. Groene wijngaarden met landschap op de achtergrond.Tuin Bodegas Martínez Alesanco. Tafels gemaakt met vaten en stoelen eromheen.

BODEGAS MARTÍNEZ ALESANCO BEZOEKEN (LA RIOJA)

Kom en dompel jezelf onder in een uitzonderlijke ervaring in onze wijnmakerij, waar je kunt genieten van een goede wijn en een heerlijk aperitief met je vrienden of familie. Geniet van een gezellige, ongehaaste sfeer terwijl je geniet van je favoriete wijn, vergezeld van zorgvuldig geselecteerde lokale producten. En als je meer wilt weten over onze wijnmakerij, laten we je graag alle details zien.
Lees verder >

WIJNPROEVERIJ IN RIOJA, SPANJE

Begin aan een proeverij onder leiding van een lid van onze familie, waar we de geheimen van elk van onze wijnen onthullen, of van de wijnen die je het meest fascineren. Van de frisse witte wijnen en rosés tot de bekroonde Reservas en Gran Reservas, onze biologische en de onderscheidende Nada Que Ver, gemaakt van de minderheidsvariëteit rode maturana.

SENSORISCHE WORKSHOP EN PROEVERIJ CURSUS

Doe mee met Pilar Torrecilla, onze oenologe en zus, voor een sensoriële workshop en proeverij cursus over Rioja wijnen, ontworpen voor zowel beginners als gevorderden.
Tijdens deze fascinerende reis zullen we je zintuigen op de proef stellen: smaak, zicht en vooral geur. Je zult nieuwe sensaties ontdekken terwijl je de spannende wereld van wijn leert waarderen en begrijpen.
Je leert de uitwerking, de zorg en de unieke expressie van wijn kennen, het belang van de wijngaard begrijpen en het nauwgezette werk van de mens in elke fase van het proces.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.