Bodegas Perica

BODEGAS PERICA IN RIOJA ALTA BEZOEKEN [WIJNTOERISME]

Bodegas Perica is een familiewijnhuis met sterke traditionele waarden dat teruggaat tot 1912. We beschikken over meer dan 150 hectare eigen wijngaarden in de beste gebieden van Rioja Alta, waardoor we de totale productie van onze wijngaarden en het zorgvuldige wijnbereidingsproces in het wijnhuis beheersen. 

Don Juan García, oprichter van het wijnhuis, bestemde deze wijnen voor lokale consumptie en voor verkoop in naburige dorpen. Geleidelijk aan, vanwege het behaalde succes, was het zijn zoon Don David García, liefkozend Perica genoemd, die het project erfde en het consolideerde, zijn bijnaam gaf, het wijnhuis bouwde en het in 1950 registreerde bij de Raad van Toezicht op de Oorsprongsbenaming Rioja. 

Tegenwoordig is het de derde generatie, Rosa en David, die het project leidt. De kinderen van ""Perica"" hebben samen met hun professionele team besloten enkele belangrijke hervormingen in het wijnhuis door te voeren om de nieuwste technologieën toe te passen. 
Lees verder >

ONZE WIJNEN

Wij produceren een grote verscheidenheid aan wijnen; jonge witte, rode en rosé wijnen, Crianza, Reserva, Gran Reserva, Signature wijnen, Singular Vineyards en Cava.

De druivenrassen kunnen als volgt worden ingedeeld: 
  • Witte rassen: Viura (voornamelijk), Chardonnay, witte Tempranillo, Verdejo, Malvasía.
  • Rode variëteiten: Tempranillo (voornamelijk), Garnacha, Maturana, Mazuelo, Graciano.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt