Bodegas Vi Rei

WIJNHUIS VI REI BEZOEKEN (MALLORCA)

Llucmajor was een van de eerste bevolkte gebieden van Mallorca. Dit wordt aangetoond door de vele talayots en nederzettingen die over de gemeente verspreid liggen. Het was ook een van de eerste gebieden waar de Romeinen wijnstokken plantten. En vanaf het begin viel het op door de uitmuntendheid van zijn wijnen.

Aan het begin van deze eeuw zal de aanplant van nieuwe wijnstokken de wijnbouwsector van Llucmajor herstellen en nieuw leven inblazen. Het landgoed Sa Bassa Plana is hiervoor uitgekozen. Het grootste deel van de wijngaard werd in 2012 aangeplant met inheemse variëteiten zoals Premsal Blanc, Manto Negro, Giró Ros en Callet en enkele van de belangrijkste internationale variëteiten zoals Chardonnay, Sauvignon Blanc, Merlot, Syrah, Cabernet Sauvignon en Malvasia op een totaal van 100 ha.
Lees verder >

WIJNTOERISME IN HET WIJNHUIS VI REI

Bodegas Vi Rei biedt een veelheid aan wijntoeristische ervaringen, van rondleidingen, wijnproeverijen, proeverijen van typische producten en nog veel meer. Ontdek het hele aanbod door te klikken op de knop Boek een bezoek!

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt