Bodegas Visendra

Wijngaarden Bodegas Visendra in TarragonaMeisje dat een fles wijn van Bodegas Visendra vasthoudt met een glas in de andere hand. vrienden drinken een toast tijdens een wijntour met rosé wijn bij Bodegas VisendraVrienden poseren in de vatenkamer van Bodegas Visendra in Tarragona

VISENDRA WIJNHUIS IN TARRAGONA BEZOEKEN 

De familie Sendra woont al verschillende generaties in het dorp Les Pobles, met de wijnbouw als hoofdactiviteit. Door de ontwikkeling van dit gewas en de manier waarop het wordt verbouwd, zijn zij erin geslaagd een product van hoge kwaliteit te leveren, nadat zij in 1986 de eerste gronden konden kopen die zij verbouwen, tot op heden. Met een totaal van 89 hectare hebben de broers Sendra sinds 2010 een stap vooruit gezet door hun merk te creëren: Bodegues Visendra, dat hun symbool, de wijn en de familie is. 
Lees verder >

BIOLOGISCH WIJNTOERISME

De productie is beperkt, maar met de wens om iedereen te bereiken. Het werk op de velden is zonder pesticiden of herbiciden, om te zorgen voor de gezondheid van anderen, voor de gezondheid van de planeet en als een verplichting aan toekomstige generaties. 
Momenteel maken ze ongeveer 40.000 liter wijn en bottelen ze ongeveer 20.000 flessen, dat is slechts 4% van de productie die ze in de wijngaarden hebben. Ze kunnen jaar na jaar groeien met alleen hun druiven, waardoor ze controle hebben van het begin tot het einde van het proces.
Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.