Codorniu

Cavas Codorniu gebouw. Witte toren met kegelvormig dak in het midden van tuinen. Langwerpig gebouw met halfronde bogen in Cavas Codorniu in Sant Sadurni d'anoia.Toegangsdeur van Cavas Codorniu. Goudkleurig logo van Cavas Codorniu.Cavas Codorniu buitenplaats met bewerkte muren.Binnenkamer van Cavas Codorniu. Botellereos in de ondergrondse kelder. Tentoonstelling van Cavas Codorniu bottelgereedschap.

CAVAS CODORNIU EN RESTAURANT BEZOEKEN (2023)

Ontdek de plek waar het allemaal begon. De oorsprong van cava. De stappen die we meer dan 450 jaar geleden volgden. Het erfgoed van 18 generaties van dezelfde wijnmakersfamilie. 
Lees verder >
 
Alle knowhow van de bijna 500 jaar oude geschiedenis van Casa Codorníu, de schepper van cava, en zijn architect Josep Puig i Cadafalch. Bezoek een van de grootste meesterwerken van modernistische kunst ter wereld. 

Ontdek de ondergrondse kelders met onze elektrische trein en laat je verleiden door alle zintuiglijke ervaringen van onze prestigieuze cava's.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.