Bodegas Dominio de Cair

Bodegas Dominio de Cair wijnmakerij gebouw, moderne architectuur met warme verlichting en okerkleuren, toren type hoofdgebouw met gewelfde plafonds aan de zijkanten.Picknick tussen de wijngaarden bij Bodegas Dominio de Cair. Fles wijn twee glazen wijn vergezeld van twee broodjes op de stam van een boom.Wijnproeverij in vaten bij Bodegas Dominio de Cair in Ribera del Duero. Een vrouw haalt de wijn uit een vat om te proeven.Vrienden proosten bij Bodegas Dominio de Cair in Ribera del DueroBodegas Dominio de CairBodegas Dominio de CairBodegas Dominio de Cair

BEZOEK HET AVANT-GARDISTISCHE WIJNHUIS DOMINIO DE CAIR [RIBERA DEL DUERO]

Perfectie, dynamiek en rusteloosheid, deze adjectieven omschrijven in een paar woorden het karakter van onze familie, "Familia Luis Cañas"

Als gevolg van het rusteloze karakter van de wijnmaker Juan Luis Cañas werd Dominio de Cair geboren, een nieuwe uitdaging die kan worden samengevat in één doel, het maken van grote wijnen in een uitzonderlijk land, de Ribera del Duero. Een project geboren uit de passie voor de wijngaard en dat culmineert in de oprichting van dit wijnhuis. 

Een land, Ribera del Duero, dat Juan Luis vele malen heeft doorkruist totdat hij zijn droomwijngaarden vond. Oude wijnstokken, sommige meer dan honderd jaar oud. Oude wijnstokken, weinig in productie, maar met een genereus karakter om het beste van zichzelf te geven in elke tros. 
Lees verder >

EEN WIJNHUIS WAAR NIETS HET RESULTAAT VAN TOEVAL IS

In ons wijnhuis hebben we altijd geloofd dat om een geweldige wijn te maken je een geweldig land nodig hebt. Dit is de basis waarop Bodegas Dominio de Cair in 2008 is ontstaan. Een modern wijnhuis, met avant-gardistische architectuur, waar niets het resultaat is van toeval, alles is ontworpen voor wat echt belangrijk is, optimale omstandigheden om wijnen van uitzonderlijke kwaliteit te creëren. 
Wijnen die in zo'n korte tijd al nationale en internationale prijzen hebben gewonnen.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.