Palacio de Villachica

Villachica Palace gevel, met gele bloemen op de voorkant, lichtbruine ashlar gevelInterieur van Palacio Villachica wijnmakerij, stalen tanksPalacio Villachica Vatenkamer, panoramisch uitzicht, met de vaten aan de zijkanten.Palacio Villachica Proeflokaal met glas op de eerste verdieping, ruimte gewijd aan de wijnclub.

WIJNHUIS PALACIO DE VILLACHICA BEZOEKEN [ZAMORA]

Het wijnhuis Bodegas Palacio de Villachica is opgericht met als uitgangspunt het zoeken naar de beste gronden om een exclusieve gastronomische wijn van hoog niveau op internationaal niveau te produceren. Daarom hebben onze producten een oorsprongsbenaming in Toro, Ribera en Rioja. Optimale gebieden voor de druivenoogst, waar we werken aan een gegarandeerde balans met het land en het behoud van het milieu; toegewijd aan een duurzame, ecologische en chemicaliënvrije productie. Omdat we geloven dat uitmuntendheid wordt bereikt door zorg te dragen voor elk detail.

4 WIJNTOERISTISCHE ERVARINGEN 

U kunt kiezen uit 4 verschillende ervaringen waarmee u de installaties kunt leren kennen en hun wijnen kunt proeven. Daarnaast krijgt u de kans om een menu van 5 gerechten en 5 wijnen te proeven. 
 
Klik op Boek nu en ontdek het volledige aanbod!

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.