Bodega y Viñedo Arizcuren

BEZOEK ARIZCUREN URBAN WINERY [LOGROÑO]

De urban winery is ontstaan in 2016, een ruimte omgebouwd tot een plek voor het maken en rijpen van wijnen. Het hele proces wordt met de hand uitgevoerd in een reeks multifunctionele ruimtes.
Een open deur project voor iedereen die wil leren over de manier waarop Arizcuren wijnen worden gemaakt, verzorgd en ervaren, gemaakt van minderheidsvariëteiten van de Rioja Gekwalificeerde Oorsprongsbenaming, met als doel de traditionele waarden van de Rioja Baja te herstellen en het geheugen en het wijnbouwerfgoed van de Sierra de Yerga te behouden.

Een bezoek aan het wijnhuis stelt u in staat om:
  • Kennis te maken met een ambachtelijke manier om de productie en rijping van wijn te begrijpen in een wijnhuis in het centrum van de hoofdstad, waar Javier Arizcuren roeping en ambacht, wijnbouw en architectuur heeft gecombineerd en een ruimte heeft gecreëerd voor de productie en rijping van zijn wijnen.

  • Gelegen in het centrum van Logroño, op 10 minuten lopen van de meeste restaurants en accommodaties van de stad, waardoor het gemakkelijk is om de stad te bezoeken zonder een auto nodig te hebben. 

  • Bezoek de historische wijngaarden van de familie Arizcuren in de Sierra de Yerga, in het oosten van Rioja. Goede wijnboeren brengen de landschappen van hun wijngaarden in de fles en laten ons dromen van die landen. Zo zijn de wijnen van Arizcuren

  • Genieten van de "charme van het kleine", van de cultuur van het detail in de wereld van de wijn, van kleine wijngaarden bewerkt met de traditionele knowhow overgeleverd door de voorouders, in een opnieuw uitgevonden ruimte, die vooral referenties vindt in de Urban Cellar verspreid in enkele van de belangrijkste hoofdsteden van de wereld; New York, Parijs, Londen onder andere.

  • Proeven van wijnen van een kleine productie, maar met een groots karakter, zoals onderschreven door de scores van de belangrijkste wijngidsen (Parker, Atkin, Suckling...), of aanwezig op het menu van meer dan 30 restaurants met Michelin-sterren, zoals Etxebarri, Azurmendi, Atrio, Echaurren of Maemo in Noorwegen. 

 

Lees verder >

3 WIJNTOERISTISCHE ERVARINGEN IN HET WIJNHUIS ARIZCUREN

Omdat we weten dat geen enkele bezoeker hetzelfde is, bieden we u 3 verschillende bezoeken die het hele Arizcuren project en de werkfilosofie gebaseerd op het woord "respect" omvatten.

  • Respect voor geschiedenis en traditie, werken met de variëteiten die de geschiedenis van Rioja hebben opgebouwd.

  • Respect voor ons heden, voor de natuur, voor het landschap, onze wijngaarden begrijpen als een klein onderdeel van een geheel waarin ze harmonieus moeten worden ingepast, ze verzorgen met uitsluitend biologische teelttechnieken.

  • Respect voor onze toekomst, het opbouwen van een wijnbouwerfgoed met een eigen herkenbare identiteit die deel uitmaakt van de diversiteit van Rioja met als doel te blijven groeien in prestige en nationale en internationale erkenning.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt