Bodegas Carchelo

Wijngaarden van Bodegas Carchelo in Jumilla. Oogsters plukken druiven met kasteel op de achtergrond.Viña Maris wijn. Bodegas Carchelo. fles in rotsen van de zee, fles met overblijfselen van onder de zee te zijn geweest met schelpen op het glas.Bodegas Carchelo wijn. altico wijnfles met wijnglas ernaast op houten tafel.vina maris wijn Bodegas Carchelo. fles met vastzittende cocnhas van onder de zee te zijn geweest.

WIJNTOERISME IN BODEGAS CARCHELO (MURCIA)

Opgericht in 1990 in Jumilla (Murcia), aan de voet van het regionale park Sierra del Carche. We cultiveren wijngaarden met een lage opbrengst op een ecologisch duurzame manier. 100% van de wijngaarden worden biologisch bewerkt. 
Lees verder >

HET KLIMAAT 

Onze ligging in het binnenland en op de Altiplano, met een gemiddelde hoogte van 600 meter boven zeeniveau, betekent dat we een mediterraan-continentaal microklimaat hebben, warm, droog en met sterke thermische contrasten, gekoeld door de winden uit de bergen. 

WIJNGAARDEN 

Onze wijngaarden liggen op percelen verspreid over verschillende delen van de JUMILLA DO, altijd op zoek naar arme bodems met koele oriëntaties.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.