Bodegas Doblas

BEZOEK BODEGAS DOBLAS WIJNHUIS IN MORILES [CÓRDOBA]

Bodegas Doblas is een familiebedrijf met een grote wijntraditie. Het wordt momenteel geleid door Antonio Doblas, die de wijsheid van vorige generaties heeft weten te combineren met moderne technologie om wijnen van uitstekende kwaliteit te produceren. 

Onze wijnen worden gemaakt met Pedro Ximénez druiven die geselecteerd zijn uit onze beste wijngaarden in Moriles Alto, die door de Raad van Toezicht van Montilla-Moriles beschouwd worden als gebieden van superieure kwaliteit. 
Wij produceren een breed scala aan wijnen: Jóvenes, de Tinaja, Finos, Amontillados, Pedro Ximénez, En Rama en Biologisch.
Lees verder >

1000 EEUWFEESTVATEN 

Bodegas Doblas herbergt momenteel bijna 1000 honderd jaar oude Amerikaanse eiken vaten waarin onze wijnen onder flor rijpen volgens het traditionele systeem van soleras en criaderas. Op deze manier wordt de eeuwigdurende essentie van versterkte wijnen bewaard. 
Het proces wordt van het begin tot het einde verzorgd "De la Cepa a la Copa" en elk van de mensen die de wijnmakerij vormen is verbonden met het proces van het maken van deze unieke wijnen, vol gevoel, gemaakt met toewijding en zorg, waardoor kwaliteit en goede service ons kenmerk is.

WIJNTOERISME | MONTILLA-MORILES

Bij Bodegas Doblas willen we dat u getuige en protagonist bent van het hele proces van het ontstaan en rijpen van wijn. Daarom bieden we onze klanten rondleidingen aan waarbij u niet alleen onze wijnen proeft en proeft, maar ook de uitstekende traditionele gastronomie van het land, in de beste omgeving.

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt