Bodegas Martínez Paiva

BODEGAS MARTINEZ PAIVA BEZOEKEN IN ALMENDRALEJO [BADAJOZ]

Bodegas Martínez Paiva is een familiebedrijf met een traditie van meer dan vijf generaties in de teelt van wijnstokken en de productie van kwaliteitswijnen in Extremadura. Het wijnhuis beschikt over 350 hectare wijngaarden, voornamelijk beplant met nationale rassen zoals Tempranillo, Graciano en de autochtone Cayetana, met kleine producties van andere nationale rassen (Mazuelo, Moscatel) en internationale rassen zoals Merlot, Syrah en Chardonnay. 
Lees verder >

INNOVATIE IN DIENST VAN DE TRADITIE 

Wij zijn pioniers in de invoering van teelttechnieken en rassen in het gebied Tierra de Barros, nabij Almendralejo (Badajoz). Onze wijnen worden gemaakt van druiven geselecteerd uit onze eigen wijngaarden, waardoor we het wijnbereidingsproces van de wijnstok tot de fles kunnen controleren en garanderen, waardoor ze hun eigen persoonlijkheid krijgen. 

RESTAURANT MARTÍNEZ PAIVA 

Meer dan 10 jaar combineren we de unieke sfeer van de wijnwereld met de beste marktkeuken. De kookfilosofie, onder leiding van Executive Chef Jaime Gutiérrez, blijft verrassen met zijn jonge en moderne gastronomische format, en onze innovatieve menu's, met ""modernistische keuken"" invloeden, die ons in staat stellen het maximale uit het product te halen in combinatie met een niet-traditionele structuur. 

ONTDEK MARTÍNEZ PAIVA 

Bodegas Martínez Paiva, partner van de toeristische route Ribera de Guadiana, ligt in het hart van Extremadura. Ongelooflijke kamers, unieke zonsondergangen en een ongeëvenaarde sfeer. Mis het niet om een andere ervaring te ontdekken in de unieke omgeving van ons land. 

Wilt u onze wijnen kopen of er meer over weten?

Online Winkel

Minder zien
BELANGRIJK! Vergeet niet aan te geven dat u via Enoturismo Spain komt