Bodegas Zifar

 Bodegas Zifar ingang balkonCaballero de Zifar Albillo Mayor Ribera de Duero wijnVaten met annotaties Bodegas ZifarPlaza met het kasteel van Peñafiel Boek met illustratie Caballero de Zifar

BEZOEK ZIFAR WIJNHUIS IN PEÑAFIEL | WIJNTOERISME 

Gelegen in de stad Peñafiel, in een van de meest emblematische gebouwen van de stad en Mudejar stijl, daterend uit 1914. In 2002 is een ambitieus project gestart met als doel wijnen van hoge kwaliteit te produceren in het hart van de Ribera del Duero. 
De rijpingskelder bevindt zich onder de grond, waardoor een constante en ideale vochtigheid en temperatuur kan worden bereikt. De vaten bestaan uit meer dan 500 eenheden, voornamelijk Frans eiken (95%) en Amerikaans eiken (5%) van verschillende kuiperijen.
Lees verder >

WIJNTOERISME IN HET HART VAN RIBERA DE DUERO

De deuren van Bodegas Zifar staan open voor iedereen die het wijnbereidingsproces wil leren kennen en zich wil onderdompelen in de wijncultuur.
Bezoeken zijn Donderdag en vrijdag van 11:00u tot 19:00u, zaterdag van 10:00u tot 18:00u en zondag van 10:30u tot 14:30u. 

*Aanmeldingen zijn nodig om het bezoek en de proeverijen goed te kunnen organiseren.
Minder zien

wijnroutes Castilla y León


Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.