Bodega de Jamones Eíriz Jabugo

Bezoek de Bodega Natural de Jamón de Jabugo Eíriz ham droogkamer in HuelvaUitleg over de droogschuur voor Iberische ham Bodega Natural de Jamón de Jabugo EírizGroepsfoto op de weide van Bodega Natural de Jamón de Jabugo EírizBodega de Jamones Eíriz JabugoBodega de Jamones Eíriz JabugoBodega de Jamones Eíriz Jabugo

BEZOEK DE NATURELE RIJPINGSKELDER VOOR HAMMEN IN HUELVA

Jamones Eiriz Jabugo is een van de oudste kelders in het natuurpark van Aracena y Picos de Aroche in Huelva, waar ambachtelijke hammen en eikel-gevoede Iberische worsten worden gemaakt.
We ontwikkelen een gastronomische toeristische activiteit rond het op twee na beste gastronomische product ter wereld, de 100% Iberische eikel-gevoede ham D.O.P. JABUGO.
Lees verder >

We willen u graag laten kennismaken met onze toeristische activiteit die tot doel heeft respect voor het milieu over te brengen, een cultuur gebaseerd op het Iberische varken als een manier van leven, een handel, en een ervaring te ontdekken in een UNESCO Biosfeer Reservaat gebied, een unieke, unieke smaak, een essentie van het leven.

ONS BEZOEK BESTAAT UIT 3 ETAPPES

  • Een bezoek aan de Dehesa, 120 meter van onze wijnmakerij in Corteconcepción, waar we Iberische varkens met vrije uitloop houden.
  • Onze droogkamers en natuurlijke rijpingskelders, met open ramen en natuurlijke luchtverversing, voor zowel vleeswaren als hammen.
  • Exclusieve proeverij: Bestaat uit een blinde proeverij waarbij je leert om een 100% Iberische eikel-ham te onderscheiden van een 50% Iberische Cebo-ham, en als afsluiting proef je onze eikel-ham en ossenhaas. Al onze producten worden gecombineerd met D. O. Condado de Huelva wijnen (1 witte, 1 fino en 1 sinaasappelwijn).
De duur is ongeveer 2,5 uur.

Wilt u meer weten over onze producten?

Online Winkel

Minder zien
Belangrijk! Vergeet niet aan te geven dat je contact met ons opneemt via Enoturismo Spanje.