Bodega de Jamones Eíriz Jabugo

Bezoek de Bodega Natural de Jamón de Jabugo Eíriz ham droogkamer in HuelvaUitleg over de droogschuur voor Iberische ham Bodega Natural de Jamón de Jabugo EírizGroepsfoto op de weide van Bodega Natural de Jamón de Jabugo Eíriz

BEZOEK DE NATURELE RIJPINGSKELDER VOOR HAMMEN IN HUELVA

Jamones Eíriz Jabugo, is een familiebedrijf in de 5e generatie, dat zijn ervaring ontwikkelt rond het op twee na beste Gourmetproduct ter wereld, de 100% Iberische met eikels gevoede Ham Jabugo met Beschermde Oorsprongsbenaming. Wij verzorgen dit bezoek in 4 talen elke dag van het jaar met voorafgaande reservering. Geniet van het natuurpark Sierra de Aracena en Picos de Aroche met onze rondleiding door de Dehesa, onze natuurlijke kelders voor het rijpen van hammen met eikels en traditionele worsten. 

HAMMENPROEVERIJ MET HUELVA D.O. WIJNEN

Tenslotte stellen wij u een blinde proeverij van 2 soorten ham voor: 100% Iberische DOP Jabugo Ham en een 50% Iberische cebo Ham, gepaird met witte wijnen D. O. Condado de Huelva, eindigend met 100% Iberische Lomo en Presa Ibérica, die we zullen paren met een derde zoete Orange wijn.

Logotipo Enoturismo blanco

Ontvang een exclusief presentje van onze wijnhuizen!

Als u contact opneemt met een van de wijnhuizen, zeg dan dat u via Enoturismo Spain komt, dan zult u een aardigheidje ontvangen.